Käsi ylös kuka nyt ottaa sitä kalaa?!

Sunnuntai 13.5.

Seuraava aamu valkeni aurinkoisena ja lämpimänä, ja aloimmekin heti tutustumaan majapaikkaamme. Aamupalan ohella palaveerasimme päivän tulevista tapahtumista, joita oli kylläkin hyvin vähän, sillä matkustamisen aiheuttama väsymys vaati veronsa. Osa oppilaista ja ohjaajista lähti kauppaan, mutta koska oli sunnuntai, kaikki isot kaupat olivat kiinni ja menimmekin kotiruoan sijasta syömään rantabulevardille. Jakaannuimme rannalla eri porukoihin ja kävimme vähän eri ravintoloissa, joista osa oli hyviä ja osa pettymyksiä. Ruoan jälkeen pojat jatkoivat kävellen matkaa kaupan kautta Villalle, mutta tytöt poikkesivat rannalla.

Sunnuntai menikin oikeastaan aurinkoa ottaessa, ja siinä menikin paljon aikaa. Uima-altaamme on todella viihtyisä ja olemme viettäneet aikaa siellä koko ajan.  Illemmalla menimme syömään Topin suosittelemaan kalaravintolaan rannalle, jossa oli järjestetty oikein erikoiskattaus meitä varten. Tarjoilijat olivat huippuesimerkki hyvistä asiakaspalvelijoista, sillä he huolehtivat meistä koko ajan ja olivat järjestäneet meille erikoismenun, jota ei saa muina päivinä.

 Ravintolan jälkeen kävelimme Villalle ja aloimme käydä iltapuuhiin ja menimme nukkumaan.

Ravintolassa Topi osti äitienpäivän kunniaksi ruusut, jotka Elias, Lenni ja Matias antoivat äideilleen.

Olemme viettäneet paljon aikaa altaalla joka päivä, varsinkin päivän aurinkoisimpina hetkinä. Iltaisin olemme istuskelleet tuoleilla ja kaupungin valoja katsellen mm. pelanneet mafioosaa.

Ravintola oli täynnä akvaarioita.

Söimme sekä kasvispaellaa, äyriäispaellaa, että kalaa.


~ Odette & Ada

















Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mafiat iski

Ja meitähän ei ainakaan heitetty ulos....