Oottekste valmiina?

Lauantai 12.5.

Lauantaina olimme innoissaan alkavasta reissusta ja kuvia otettiin ahkerasti jo Tampereen rautatieasemalta, josta meninne junalla Tikkurilan asemalle. Sieltä vaihdoimme lähijunaan, jolla pääsimme suoraan Helsinki-Vantaan lentokentälle. Kentällä odottelimme pari tuntia ja kävimme syömässä Burger Kingissä. Kaikki odottivat jännittyneinä ja innokkaina alkavaa matkaa.

Lento lähti kahdeksan jälkeen ja kesti noin neljä tuntia. Osa oli ensimmäistä kertaa lentokoneessa, mutta onneksi matka meni hyvin ja kaikilla oli passit. Yhdeltä Suomen aikaa olimme Malagan lentokentällä, josta jatkoimme matkaa bussikyydillä Villa Granadalle. Kaikki olivat ihmeissään maisemista ja etenkin siitä, miten paljon kaduilla näkyi suomalaisia kauppoja ja muita yrityksiä. Fuengirolassa asuukin satoja suomalaisia.
 Huvilamme on korkeamalla kuin muu kaupunki, joten pääsimme juuri ja juuri bussilla perille. Ensimmäinen yömme alkoi Satun järjestämällä iltapalalla. Oli ihanaa tulla huvilalle, joka oli Satun toimesta laitettu jo aijemmin valmiiksi meitä varten. Iltapalan jälkeen menimme suoraan nukkumaan, sillä kello oli kolme ja kaikki olivat väsyneitä matkustamisen jäljiltä.

Lauantai oli aika matkustamisentäyteinen päivä, mutta täydellinen alku matkallemme! Tässä on muutamia kuvia lauantailta:

Lähdimme matkaan Tampereen rautatieasemalta.

Myös nuorempi herra Putkisaari odotti matkaa hyvillä mielin, joskin jännittyneenä.


Lentomme kesti noin neljä tuntia ja saimme ihailla kauniita maisemia.


Villa Granada on aidatulla alueella sijaitseva luksushuvila,jossa olemme viihtyneet huippu hyvin!


~ Odette & Ada






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mafiat iski

Ja meitähän ei ainakaan heitetty ulos....

Käsi ylös kuka nyt ottaa sitä kalaa?!